Mazare cu copanele de pui

de Dya Daniela Andrei in Pui, 20 Sep 2013 | 14871 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 6 copanele de pui
  • 500 ml supa de pui
  • 2 borcane de 800 ml cu mazare conservata
  • 2 cepe mari
  • 1 ardei capia rosu
  • 1 ardei gras verde
  • 2 morcovi potriviti
  • o bucata mica de telina
  • ulei pentru prajit
  • sare si busuioc dupa gust
  • 50 ml bulion/suc de rosii
  • patrunjel si marar proaspete
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mazare cu copanele de pui:

Rumenim copanelele. Adaugam legumele taiate in cuburi mici si le calim usor. Adaugam mazarea si supa de pui si lasam sa fiarba la foc potrivit pentru 30-40 de minute. Condimentam dupa gust, adaugam bulionul si lasam sa dea in clocot. Presaram verdeturile tocate dupa ce am inchis focul.

Sa aveti pofta!

TIPS-URI

1

Daca mazarea este proaspata, timpul de fierbere va creste.

Daca ti-a placut reteta noastra "Mazare cu copanele de pui" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitura Cobbler cu prune și scorțișoară

de RODIMUR 8

ieri la 16:21

Sos de usturoi cu smantana - pur si simplu delicios

de vasimur 4

ieri la 15:43

Bruschete cu piersici și Camembert - Gustul care te va cuceri

pe 04.09 la 17:53

Garnitură italienească de păstăi - Rapidă, gustoasă și aromată

pe 04.09 la 09:40

Tiramisu cu Oreo - Desertul delicios care te cucerește

pe 03.09 la 10:18

TOP
utilizatori

RODIMUR

2216 puncte

vasimur

1236 puncte

Rocsi

1201 puncte

Caty

111 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Mancare de mazare cu ciocanele