Mazare cu afumatura

de Bucataras Medi in Porc, 25 Feb 2013 | 5697 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 cutii mici de mazare Bonduelle
  • pe post de afumatura am folosit coaste afumate
  • 3 cartofi
  • 2 morcovi
  • 1 ceapa
  • foi de dafin
  • 2 linguri pasta de tomate
  • marar
  • ulei
  • sare
  • piper macinat
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mazare cu afumatura:

Portionam carnea in bucati potrivite, o spalam, o lasam la scurs si apoi o punem intr-o oala cu apa rece si o lasam pe foc circa 10 minute. Spumam. Scurgem de apa iar carnea o trecem printr-un jet de apa calduta.

Curatam ceapa, o taiem marunt si o sotam putin (1-2 minute) in ulei. Adaugam coastele afumate si apa cat sa le acopere. Lasam sa fiarba inabusit sub capac.

Cand carnea  este aproape fiarta adaugam morcovii curatati si taiati rondele, cartofii curatati si taiati cubulete mai mari, cateva foi de dafin si mazarea. Daca mai este nevoie de apa atunci adaugam atata cat sa cuprinda mancarea. Potrivim de sare si piper si lasam sa fiarba pana totul este bine facut. La final adaugam pasta de tomate si mai lasam sa dea in cateva clocote.

Asezonam cu marar si servim.

Daca ti-a placut reteta noastra "Mazare cu afumatura" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rețeta de cozonac fără frământare

pe 12.12 la 22:24

Rulouri cu ceapă caramelizată și brânză Camembert - Aperitiv rapid și gustos

pe 12.12 la 11:14

Tochitură de porc cu mămăligă -  Irezistibil de gustoasă

pe 11.12 la 11:29

TOP
utilizatori

Adele

359 puncte

Sidy

203 puncte

MotanLaOale

169 puncte

miki_a

106 puncte

Valclaudia

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]