Bun venit!LOGIN • CONT NOU
de -tony- in Pt. carne, 26 Dec 2012 | 9291 vizualizari
1
Bucataras incepator
Taguri: marinare, retete Pt. carne
Ingredientele se amesteca bine.
Dupa ce se pune carnea la marinat acoperim castronul cu folie de aluminiu
Pentru carne taiata felii se tine cel putin doua ore la frigider.
Pentru bucata intreaga de carne se lasa cel putin 12 ore la frigider.
de mihaelar63 9
de Satisfyyourcravings 6
de Bucataras Medi 4
de Razvan Constantinescu 1
-tony- 1
au facut un studiu cei de la Discovery laa o emisiune culinara in care au pus carnea la micriscop sa se vada care dintre vin,bere,ulei,lapte,iaurt marineaza mai bine si cel mai bine a marinat iaurtul
MotanLaOale 1
Lau 1
TRIMITE COMENTARIU
de RODIMUR 8
de Bucataras 8
de Gherca Daniela 5
de oanapl 8
de Constelatialeu 9
de Retete_gustoase 1
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
ieri la 16:29
ieri la 11:26
pe 23.10 la 10:34
pe 22.10 la 11:19
pe 21.10 la 11:11
de vasimur 4
3 comentarii
6 voturi
5 voturi
RODIMUR
MotanLaOale
Caty
MotanLaOale 8
Ureaza-i "La Multi Ani!"
crezygeo 1
Rocsi 9
1219 puncte
1170 puncte
Andra_Constantinescu 6
1015 puncte
mirela0911 8
1006 puncte
simona72 7
1000 puncte
Bucataras.ro [email protected]
de simona72 8
de Oana 9
de Panacris 9
de madi_marin 7
de AlexTeacher 1
de - Andreea - 7
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!