Bun venit!LOGIN • CONT NOU
de dorind15 in Dulciuri, 22 Ian 2011 | 6170 vizualizari
1
Bucataras incepator
Taguri: mar, retete Dulciuri
Marul se sculpteaza. In timpul lucrului se stropeste cu zeama de lamaie.La sfarsit se da prin gelatina si se pastreaza la rece.
de Bucataras 8
de Catalina L 8
de Gherca Daniela 5
de Constelatialeu 9
MotanLaOale 1
super tare
dany_dumy2006 1
- Andreea - 1
TRIMITE COMENTARIU
de RODIMUR 8
de oanapl 8
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
ieri la 12:56
ieri la 09:39
pe 12.12 la 22:24
pe 12.12 la 11:14
pe 11.12 la 11:29
4 comentarii
3 comentarii
6 voturi
5 voturi
RODIMUR
vasimur
brunetica 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
Bia27 1
Adele 4
359 puncte
Sidy 1
203 puncte
MotanLaOale 8
169 puncte
miki_a 1
106 puncte
Valclaudia 9
103 puncte
Bucataras.ro [email protected]
de simona72 8
de Oana 9
de Panacris 9
de mihaelar63 9
de madi_marin 7
de Razvan Constantinescu 1
de AlexTeacher 1
de - Andreea - 7
de Bucataras 6
de Merisor 9
de gaby_duceag 8
de Rocsi 9
de mirela0911 8
de Cofetarul Vesel 1
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!