Mancarica de cartofi cu dovlecei si salam

de vero_closca in Mancaruri cu carne, 12 Iul 2010 | 8878 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg cartofi
  • 2 dovlecei
  • 1 ceapa
  • 1 lingura pasta de tomate
  • 300g salam
  • 2 linguri ulei
  • sare
  • piper
  • patrunjel verde
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mancarica de cartofi cu dovlecei si salam:

se curata legumele si se spala.ceapa se toaca marunt si se pune sa se caleasca in ulei apoi se adauga cartofii taiati cuburi sau felii ,se calesc putin apoi se adauga si dovleceii taiati dupa preferinta.se toarna apa fierbinte cat sa le acopere si se fierb la foc mediu.cand sunt patrunse se adauga pasta de tomate diluata cu putina apa fierbinte,sare si piper dupa gust si salamul taiat cuburi si prajit separat. se serveste cu patrunjel verde tocat fin deasupra.

pofta mare!

Daca ti-a placut reteta noastra "Mancarica de cartofi cu dovlecei si salam" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Prima Latte Black

- 400 lei
1399.99 lei
999.99 lei

Aparat de vidat VS5910X

- 500 lei
1799.99 lei
1299.99 lei

COMENTARII (3)

lia maria 1

12.07.2010, 16:15

o mancarira rapida si buna

vero_closca 1

12.07.2010, 17:03

foarte rapida...si te scoate din impas cand nu mai stii ce sa gatesti. si e si destul de economa!

Bucataras Medi 1

13.07.2010, 10:12

wow...........cat de bine arata ..........5 furcu..............

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1219 puncte

MotanLaOale

1170 puncte

mirela0911

1006 puncte

simona72

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]