Mancare romaneasca

de madi_marin in Pui, 24 Sep 2010 | 34306 vizualizari

 

Chiar nu stiam cum sa denumesc aceasta mancare simpla si pe care chiar daca as manca-o de 100 de ori.... a 101 oara tot mi-ar placea la nebunie....

 

INGREDIENTE

  • 2 pulpe de pui
  • condimente pentru carnea de pui
  • ulei
  • usturoi
  • malai

 

Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mancare romaneasca:

Pulpele se taie in doua, se spala, se sterg, se ung apoi cu ulei si se presara cu condimente. Se pun in tava cu ulei si apa la cuptor pana se rumenesc.

Se prepara mujdeiul si mamaliguta.

Se serveste friptura alaturi de mujdei si mamaliga.

Daca ti-a placut reteta noastra "Mancare romaneasca" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec - budincă cu dovlecei -  Gustos și sățios

ieri la 10:48

Brânză feta cu roșii la cuptor - Rețeta rapidă și savuroasă

pe 09.07 la 08:08

Clafoutis cu căpșuni - Desertul savuros și aromat

pe 08.07 la 08:10

Salată de dovlecei cu nuci - Rețeta simplă și savuroasă

pe 07.07 la 08:14

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1310 puncte

vasimur

1198 puncte

mirela0911

1000 puncte

mihaelar63

211 puncte

RODIMUR

162 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Friptura de pui la cuptor cu cartofi natur