Mancare de pui cu bambus

de Valclaudia in Pui, 9 Oct 2013 | 4624 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 6 ciocanele de pui
  • 1 borcan felii de bambus
  • 1 gogosar rosu carnos
  • 1 bucata praz
  • 3 linguri ulei
  • sare si piper dupa gust
  • 1 legatura patrunjel verde tocat
Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mancare de pui cu bambus:

Spalam legumele. Prazul se taie rondele, gogosarul se taie felii. Se calesc apoi in ulei.

Adaugam ciocanelele spalate, condimentam cu sare si piper, punem o cana cu apa peste carne si lasam sa fiarba la foc potrivit cca 20 min.

Scurgem apa din borcanul de bambus feliat. Adaugam bambusul in cratita peste ciocanele, mai completam cu putina apa si lasam sa mai fiarba la foc mic inca 20-30 minute.

La final presaram patrunjel verde tocat si lasam cateva minute sa se intrepatrunda aromele.

Pofta buna!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Mancare de pui cu bambus" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (14)

Lavinia 1

10.10.2013, 10:15

Buna tare

Corinuta 1

10.10.2013, 13:18

Woow, ce delicatesa, pentru mine care n-am mancat bambus niciodata

JamilaCuisine 1

11.10.2013, 14:06

Super buna mancarica!!!!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pancakes pufoase cu banane și afine – Rețetă simplă și rapidă

pe 23.05 la 14:57

Crema de zahăr ars - Deliciu fin și aromat

pe 23.05 la 11:52

Plăcintă cu brânză sărată - Rețeta super rapidă și gustoasă

pe 23.05 la 09:21

Dovlecei umpluți cu brânzeturi - Gustarea rapidă și delicioasă

pe 22.05 la 09:55

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

1193 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

215 puncte

Valclaudia

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pui picant chinezesc