Mancare de mazare (de post)

de Valclaudia in Mancaruri de post, 11 Aug 2013 | 49131 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg mazare congelata
  • 5 cepe mici
  • 2 ardei grasi
  • 1 morcov mare
  • 1/2 kg rosii
  • 1 cutie concentrat de pulpa de rosii
  • 4 linguri de ulei
  • 1 foaie de dafin
  • 1 lingura de vegeta
  • sare si piper dupa gust
  • 1 legatura patrunjel verde
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mancare de mazare (de post):

Curatam si spalam legumele.

Ardeiul, ceapa si morcovul se trec prin robot apoi se calesc in ulei (cca 10 minute).

Rosiile se trec de asemenea prin robot, obtinem un suc de rosii mai gros pe care-l adaugam peste legumele calite. Condimentam, adaugam foaia de dafin si mai lasam la foc potrivit cu capacul pus inca 15 minute.

Adaugam mazarea si concentratul din pulpa de rosii si lasam sa fiarba in continuare cu capacul pus pana fierbe mazarea.

La final presaram patrunjel verde tocat si servim.

Pofta buna!

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Mancare de mazare (de post)" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Bruschete cu ceapă caramelizată și feta - Gustarea delicioasă care te cucerește

ieri la 18:21

Ștrudel cu fructe - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 12.06 la 10:52

Ciulama de ciuperci cu mărar - Rețeta simplă și gustoasă

pe 11.06 la 08:53

TOP
utilizatori

Rocsi

1252 puncte

mirela0911

1000 puncte

Constelatialeu

1000 puncte

vasimur

196 puncte

RODIMUR

186 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tocanita de mazare