Mancare de fasole galbena

de mihaelaM in Mancaruri de post, 28 Iun 2011 | 6872 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • fasole galbena(500g)
  • 2cepe
  • suc de rosii
  • 1lingurita faina
  • ulei de masline
  • sare
  • piper
  • patrunjel verde
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mancare de fasole galbena:

Punem pastaile la fiert. Cand pastaile s-au fiert le scoatem si pastram zeama.

Intre timp curatam ceapa,o taiem marunt si o calim.Cand ceapa devine aurie punem sucul de rosii si amestecam,mai punem si o lingurita de faina si amestecam rapid, apoi adaugam zeama de la pastai.

Taiem pastaile si le adaugam peste ceapa,mai lasam 10minute,apoi dam la o parte si punem patrunjelul taiat marunt.

Pofta buna!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Mancare de fasole galbena" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu mango si pralina cu alune de padure - Reteta delicioasa de casa

pe 12.10 la 09:44

Aperitiv cu pere și brânză Camembert - Rețeta delicioasă la cuptor

pe 10.10 la 15:53

Prăjitură pufoasă cu struguri -  Gust și parfum într-un desert de toamnă

pe 10.10 la 15:23

TOP
utilizatori

Rocsi

248 puncte

Valclaudia

127 puncte

gaby_duceag

100 puncte

MotanLaOale

53 puncte

mihaelar63

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]