Mancare de cartofi cu ciuperci sotate

de Valclaudia in Mancaruri de post, 21 Apr 2017 | 5399 vizualizari

 

mancare de post

 

INGREDIENTE

  • 250 gr ciuperci champignon
  • 1 fir mic de praz
  • 2 ardei kapia rosii
  • 4-5 cartofi maricei
  • 1 lingurita boabe de mustar
  • 4-5 linguri ulei de masline
  • sare si piper dupa gust
  • 1/2 cana apa plata
  • patrunjel verde
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mancare de cartofi cu ciuperci sotate:

Curatam cartofii, ii spalam si ii taiem cuburi.

Ardeii se spala si se curata de cotoare, apoi se taie fasii.

Prazul curatat si spalat se taie rondele. Ciupercile le spalam si le taiem feliute.

Punem intr-o tigaie din inox cu fundul dublu, 4-5 linguri ulei de masline, apoi adaugam rondelele de praz si ardeiul taiat fasii.

Lasam la sotat 10 minute, adaugam ciupercile feliate, sare si piper dupa gust.

Fierbem mancarea la foc mic 10 minute, adaugam bucatile de cartofi si semintele de mustar + 1/2 cana apa plata.

Gatim mancarea la foc mic, pana patrunde furculita usor in cartofi si scade apa.

Oprim focul, adaugam patrunjel verde proaspat tocat si servim.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Mancare de cartofi cu ciuperci sotate" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Bruschete cu piersici și Camembert - Gustul care te va cuceri

ieri la 17:53

Garnitură italienească de păstăi - Rapidă, gustoasă și aromată

ieri la 09:40

Tiramisu cu Oreo - Desertul delicios care te cucerește

pe 03.09 la 10:18

Tartă cu fructe de pădure - Pufoasă, dulce și aromată

pe 02.09 la 08:16

TOP
utilizatori

RODIMUR

2216 puncte

vasimur

1236 puncte

Rocsi

1201 puncte

Caty

111 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pleurotus cu praz si paste - de post