Mămăligă cu panceta, telemea şi roşii

de articook in Aperitive / Garnituri, 14 Iun 2010 | 5503 vizualizari

 

Mamaliga este extrem de usor de gatit,
iar daca se serveste cu ingredientele potrivite, poate deveni o delicatesa.

 

INGREDIENTE

  • faina de malai
  • panceta
  • telemea de bivolita
  • smantana
  • rosii
  • sare de mare, piper negru
  • cimbru
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mămăligă cu panceta, telemea şi roşii:

Se pune apa la fiert, cand incepe sa fiarba se toarna faina de malai si se amesteca aproape tot timpul fierberii, la 1 cana de faina de malai se pun 3 cani de apa, inainte de a o lua de pe foc, se pune sare dupa gust. 

Intr-o tigaie mare se pune panceta la prajit, fara ulei, pana s-a rumenit bine.  Telemeaua de bivolita se razuieste, intr-un bol. Se face o salata de rosii pe care o condimentam cu sare de mare, piper negru proaspat macinat, ulei de masline, otet balsamic si cimbru. Se pune si smantana intr-un bol, si se poate lua masa!

Gasesti mai multe retete pe blogul meu personal: http://foodandproducts-ro.blogspot.com/p/x.html

Daca ti-a placut reteta noastra "Mămăligă cu panceta, telemea şi roşii" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chifle cu lapte bătut și praf de copt - Rapide și gustoase

pe 21.11 la 17:39

Banoffee Pie - Desertul delicios cu banane și frișcă

pe 21.11 la 17:20

Rondele de ceapa pane, la tigaie – delicioase si simplu de facut

de vasimur 4

pe 21.11 la 11:23

TOP
utilizatori

oanapl

1000 puncte

abstract01

400 puncte

Sidy

203 puncte

Adele

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]