Maioneza preparata altfel decat in modul clasic

de Merisor in Pt salate, 22 Apr 2019 | 11886 vizualizari

COMENTARII (15)

Gherca Daniela 1

22.04.2019, 15:30

super!

vasimur 1

22.04.2019, 15:35

MotanLaOale 1

22.04.2019, 16:23

RODIMUR 1

22.04.2019, 16:54

Chiar interesantă, maioneza asta! O fostă colegă, promotoare Zepter, făcea maioneza cu oul întreg, dar de apă minerală nu știam...Eu nu am răbdare să lucrez cu mixer, blender și alte aparaturi, decât foarte rar. În rest, sunt tradițională, de obicei, cât se poate, pentru că așa am impresia că ”simt” aluatul, crema, maioneza...

mirela0911 1

22.04.2019, 17:21

Nu am facut niciodata cu ou intreg, trebuie sa incerc. Va fi o premiera pentru mine si folosirea blenderului la maioneza. Eu am ramas la lingura de lemn.

RODIMUR 1

22.04.2019, 17:33

Mirela și eu am rămas la lingura de lemn și la tel...

Merisor 1

22.04.2019, 18:07

Rodica, eu pun apă minerală la orice maioneza. O face mai cremoasă, dar și mai spornică și mai taie din gustul de ulei. Bine, se pune în cantitate mică, pe parcurs. Cât despre oul întreg, e prima dată când am testat și eu.

T I M E A 1

22.04.2019, 18:59

Faina reteta. Bine de stiut! Cea mai facuta de mine e cea cu o bucatica cartof fiert, galbenus, mustar, ulei dar imi place sa incerc si altele.

Rocsi 1

22.04.2019, 19:49

Nu am facut niciodata in varianta asta, dar este super cremoasa si de retinut reteta!

Merisor 1

22.04.2019, 19:57

Mă bucur ca vi se pare interesanta!

RODIMUR 1

22.04.2019, 20:32

Bine, Merișor, poate voi încerca și eu să văd cum este cu adaos de apă minerală... Mulțumesc pentru pont!

Merisor 1

22.04.2019, 20:50

Cu mare drag!

Adi 1

22.04.2019, 21:02

Buna!

mihaelar63 1

24.04.2019, 01:21

Daa , am experimentat si eu si mi-a placut Doar ca acum ma intalnesc extrem de rar cu maioneza . Nu mai consum atat ulei nici intr-o luna

dantes 1

30.04.2019, 09:49

Interesant!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ruladă Pavlova - Desertul senzațional de gustos

pe 19.12 la 16:42

Prăjitura Îngerilor – Rețetă pufoasă și delicată, perfectă pentru sărbători

pe 19.12 la 16:08

Cornulețe fragede cu migdale - Rețeta ușoară și delicioasă

pe 19.12 la 15:06

Rețeta de gogoși pufoase, bune ca la mama acasă

pe 19.12 la 12:51

TOP
utilizatori

mihaelar63

1200 puncte

Rocsi

311 puncte

Valclaudia

211 puncte

Adele

174 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]