Maioneza de post

de Lau in Mancaruri de post, 25 Feb 2018 | 10906 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • zeama de la 1 conserva naut
  • 1 lingura mustar
  • zeama de la 1 lamaie
  • sare
  • 300 -400 ml ulei
  • usturoi
  • 1 varf cutit turmeric
Portii: 1
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Maioneza de post:

Intr-un vas adaugam apa, sare, mustarul si zeama de lamaie, turmeric.

Incepem sa mixam la viteza mica, adaugand treptat uleiul in fir subtire, mixand continuu, pana ce ajungem la consistenta dorita.

Se poate adauga usturoi pisat, granule, chili dupa gust.

Se poate folosi la oricare din mancarurile care se foloseste maioneza cu oua.

Daca ti-a placut reteta noastra "Maioneza de post" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tochitură de porc cu mămăligă și brânză - Rețeta moldovenească plină de savoare

pe 30.11 la 06:56

Salata in straturi cu legume si ton - Reteta savuroasa si plina de culoare

de Rocsi 9

pe 29.11 la 20:15

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

511 puncte

abstract01

200 puncte

vasimur

133 puncte

Adele

128 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]