Macrou la cuptor cu sos de rosii

de elucubratiiculinare in Peste, 16 Feb 2018 | 15388 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 buc macrou
  • 1 pahar vin alb
  • 3 linguri ulei
  • 1 conservă cu roșii
  • 100 ml suc de roșii
  • 3 foi de dafin
  • boabe piper
  • 1-2 lămâi sare
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Macrou la cuptor cu sos de rosii:

Peștele se curăță și se spală.  Eu înlătur căpățâna și îl tai  în bucățele, dar se poate lăsa și întreg. Dacă îl lăsați întreg atenție la urechi, să nu uitați să le scoateți. Cu zeama de la o lămâie se stropește peștele și se lasă o oră. Se condimenteaza cu sare și se pune într-o tavă unsă cu ulei. Se adaugă vinul, sosul de roșii,  roșiile din conservă tocate mărunt, piperul boabe și foile de dafin. Se dă la cuptor pentru 30- 40 minute la 200 grade C.       

TIPS-URI

1

Se poate servi imediat, dar este foarte bun și rece.

Daca ti-a placut reteta noastra "Macrou la cuptor cu sos de rosii" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu dragoste ( Leontina 55 )

pe 15.11 la 13:17

Clătite cu mere și cremă de mascarpone - Rapide, delicioase și aromate

pe 14.11 la 14:39

Prăjitura cu dovleac și cremă de mascarpone - Deliciu cu parfum de toamnă

pe 14.11 la 14:04

Omletă cu ceapă și bacon - Rețeta savuroasă și rapidă

pe 14.11 la 10:46

TOP
utilizatori

Rocsi

458 puncte

Sidy

200 puncte

Lau

Lau 9

159 puncte

mihaelar63

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]