Macrou in crusta de malai

de MotanLaOale in Peste, 13 Apr 2012 | 4654 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 pesti macrou
  • malai
  • sare
  • ulei pentru prajit
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Macrou in crusta de malai:

pestele se curata, se taie capul si se spala bine.

Se portioneaza si se presara cu sare.

Se lasa la scurs 15-20 minute.

Se tavalesc bucatile prin malai bine bine si se prajesc in ulei incins.

Se intoarce pe toate partile pana este facut si rumenit frumos.

Se serveste cu lamaie sau mujdei de usturoi si mamaliga.

Eu mamaliga nu am apucat sa fac.

Pofta Buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Macrou in crusta de malai" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tartă cu afine și cremă de vanilie - Rețeta rapidă și delicioasă

ieri la 08:16

Mini quiche rapid cu șuncă și dovlecei - Simplu, ușor și gustos

pe 22.08 la 15:04

Pancakes cu ciocolată și afine - Desert irezistibil de gustos

pe 22.08 la 14:16

Cordon bleu de vinete - Varianta light și gustoasă

pe 22.08 la 09:15

TOP
utilizatori

Caty

4278 puncte

RODIMUR

2187 puncte

MotanLaOale

1170 puncte

Rocsi

325 puncte

vasimur

193 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Saramura de peste