Macaroane cu telemea si sunca

de gabrielasfechis in Fusilli, 23 Ian 2017 | 4938 vizualizari

 

Am schimbat branza de oaie pe telemea. Anul trecut a cumparat socrul o branza tare grasa si mi se topeste toata si ramane pe oala, dar pe paste nu :)) 

 

INGREDIENTE

  • 500 gr macaroane
  • 200 gr telemea
  • 200 gr smantana pt paste
  • 100 gr sunca taraneasca kaufland
  • 1 lingurita oregano
  • 25 gr unt
Portii: 5
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Macaroane cu telemea si sunca:

Se fierb macaroanele, conform instructiunilor, in apa, cu sare putina.

Intre timp, intr-o oala cu coada, se pune 25 gr unt la topit. Se adauga sunca fasii, apoi smantana pt paste si apoi telemeaua data pe razatoarea mare si se lasa totul la foc mic pana se topeste telemeaua. La final, se adauga oregano si se mai lasa 2 minute la fiert.

Sosul se amesteca cu macaroanele si se servesc calde.

Pofta buna :)

TIPS-URI

1

folositi o telemea mai putin sarata

Daca ti-a placut reteta noastra "Macaroane cu telemea si sunca" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi noi, cu usturoi și parmezan - Garnitura plină de savoare și aromă

ieri la 10:32

Plăcintă cu iaurt și zmeură - Delicioasă și ușor de făcut

pe 20.05 la 10:36

Dovlecel la tigaie cu iaurt și sos de usturoi - Simplu, rapid și savuros

pe 19.05 la 10:43

Biscuiți fragezi cu unt și ciocolată – rețeta simplă pentru un desert de casă delicios

pe 16.05 la 15:38

Prăjitura însiropată, cu griș și nucă - Desert pufos și aromat

pe 16.05 la 15:23

TOP
utilizatori

RODIMUR

1193 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

215 puncte

Valclaudia

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Budinca de paste cu cas