Macaroane cu branza

de Andra_Constantinescu in Dulciuri, 16 Dec 2014 | 3467 vizualizari

 

Un dulce buun!

 

INGREDIENTE

  • apa;
  • un praf de sare;
  • un pachet de macaroane;
  • 2 cani zahar;
  • 3 oua;
  • o mana de stafide;
  • 1 kg branza de vaci dulce sau desarata;
  • esenta;
  • o lingura ulei/unt/margarina.
Portii: 8
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Macaroane cu branza:

Intr-o cratita se pune apa la fiert cu un praf de sare. Cand incepe sa clocoteasca, se pun macaroanele, se mai fierb cateva minute, iar apoi se opreste focul si se pune un capac peste cratita, care se tine pana cand se umfla macaroanele.

Se da drumul la cuptor pentru a se incalzi!

Intr-o alta cratita se arde o cana de zahar si se imbraca peretii acesteia cu zaharul caramelizat.

Dupa aceea, intr-un castron se amesteca ouale, o cana de zahar, stafidele, branza, esenta si uleiul.

Macaroanele se clatesc cu apa rece, se scurg bine si se pun peste compozitia din castron. Se amesteca, apoi se toarna in cratita cu zaharul caramelizat, care intre timp s-a crapat. Se baga la cuptor pana cand capata o culoare maronie.

Daca ti-a placut reteta noastra "Macaroane cu branza" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu cacao, cremă de vanilie și căpșuni - Deliciu aromat și pufos

pe 06.06 la 13:47

Clătite bănățene - Gustul copilăriei

pe 06.06 la 12:34

Rulouri picante cu brânză și miere - Gustarea inedită și delicioasă

pe 06.06 la 10:12

Salată cu cartofi noi la cuptor - Rețeta gustoasă și plină de savoare

pe 05.06 la 08:10

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2441 puncte

RODIMUR

1145 puncte

vasimur

238 puncte

Panacris

110 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Mac and cheese - Rețeta cremoasă și delicioasă de macaroane cu brânză