Lucicos

de mimmi in Ciorbe, 7 Feb 2011 | 13427 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 cepe,
  • 1-2 morcovi,
  • 1 varza ,
  • costita sau ciolan afumat,
  • 250 ml bulion,
  • frunze de cimbru si marar,
  • sare,
  • piper,
  • vegeta.
Portii: 10
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Lucicos:

Morcovul si ceapa se taie marunt si se pun la calit intr-o oala cu putin ulei,se adauga costita sau ciolanul taiate bucati si se mai calesc impreuna putin.Se adauga apa si se lasa la fiert.Cand este aproape fiarta carnea se gusta zeama de sare si se mai adauga dupa gust piper si vegeta(nu se pune sare de la inceput deoarece afumatura este sarata si riscam ca supa sa fie prea sarata).Varza se taie fideluta,se adauga la supa,se adauga si bulionul,spre final cand sunt toate fierte se adauga cimbru si marar taiate marunt.

Se serveste cu smantana.

Pofta Buna !

Daca ti-a placut reteta noastra "Lucicos" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (18)

Furnicuti 1

10.02.2011, 11:57

ce-mi place, facea si bunica mea asa ceva, bun de tot

Panacris 1

23.03.2011, 16:35

mihaelar63 1

23.03.2011, 16:47

Eu fac lucicos cand ,, vreau sa ma pun bine '' cu consortul

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort cu crema de fistic

pe 18.04 la 22:32

Pasta de fistic

pe 18.04 la 22:01

Ficăței cu smântână și mozzarella - Savoare și gust într-un preparat excelent

pe 17.04 la 16:22

Aripioare crocante ca la fast food - Rețeta simplă și irezistibil de gustoasă

pe 17.04 la 15:50

TOP
utilizatori

mihaelar63

1104 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

Rocsi

250 puncte

UrsanMihaela

107 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Ciorba cu cartofi si scarita afumata