Limonada cu parfum de trandafir

de Daciana - Bucataria_cu_Mirodenii in Bauturi, 22 Iul 2013 | 4580 vizualizari

 

Stiati ca... un gram de ulei de trandafiri este mai valoros decat un gram de aur, pretul exorbitant justificandu-se prin faptul ca pentru producerea lui sunt necesare aproximativ 1500 de flori, iar pentru a obtine un kilogram de ulei de trandafiri este nevoie de circa patru tone de petale.
Apa de trandafiri este folosita cu succes pentru a trata boli ale pielii si gatului, fiind un remediu pentru constipatie, betie, insomnie.

 

INGREDIENTE

  • zeama de la o lamaie;
  •  zeama de la un lime;
  • 200 ml apa minerala;
  • 2-3 linguri de miere;
  • 30 ml apa de trandafiri;
  • 3-4 picaturi esenta de trandafiri (optional);
  • frunze de menta pentru decor.
Portii: 1
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Limonada cu parfum de trandafir:

Preparare:
1. Se stoarce lamaia, apoi lime si se toarna zeama intr-un pahar.
2. Se adauga apa minerala carbogazoasa sau plata.
3. Se toarna apa de trandafir si pentru o aroma mai puternica, se adauga cateva picaturi de esenta de trandafir.
4. Limonada se amesteca cu doua-trei linguri de miere si se decoreaza cu frunze de menta.

Daca ti-a placut reteta noastra "Limonada cu parfum de trandafir" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (9)

Rocsi 1

22.07.2013, 23:03

Ce bine suna

diaconta 1

23.07.2013, 14:36

ce culoare apetisanta are

Valclaudia 1

23.07.2013, 20:48

wow, ce minunatie!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chifle cu lapte bătut și praf de copt - Rapide și gustoase

pe 21.11 la 17:39

Banoffee Pie - Desertul delicios cu banane și frișcă

pe 21.11 la 17:20

Rondele de ceapa pane, la tigaie – delicioase si simplu de facut

de vasimur 4

pe 21.11 la 11:23

Mini rulade de cotlet de porc - Savoare maximă într-un preparat excelent

pe 21.11 la 11:02

TOP
utilizatori

oanapl

1000 puncte

abstract01

400 puncte

Sidy

203 puncte

Adele

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]