Limba soacrei

de Rahela Velicu in Mancaruri de legume, 26 Iul 2017 | 8123 vizualizari

 

 Ce denumire amuzanta! :))

 

INGREDIENTE

  • 3 vinete
  • 4 linguri de maioneza
  • 4-5 catei de usutoi
  • 2 rosii
  • sare
  • patrunjel verde
Portii: 12
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Limba soacrei:

Mai intai, spalam vinetele si le taiem felii cat mai subtiri. Le dam un praf de sare. Le frigem pe gratar sau in tigaie.

Amestecam maioneza cu usturoi pisat si adaugam sare. 

Ungem fiecare felie de vanata cu maioneza, adaugam o felie de rosie si rulam.

Pofta buna!

TIPS-URI

1

Daca vi se par gretoase cu maioneza, le puteti umple cu crema de branza

Daca ti-a placut reteta noastra "Limba soacrei" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Șnițel în crustă de pâine, cu salată - Rețeta simplă și savuroasă

ieri la 10:29

Copanele de pui in bacon - Reteta rapida la cuptor

de Rocsi 9

pe 27.10 la 20:10

Lipie cu chiftele de pui în stil turcesc - Rețeta savuroasă și aromată

pe 27.10 la 11:23

Biscuiți cu nucă și gem - Delicioși și ușor de făcut

pe 25.10 la 21:36

Garlic bread cu șnițel crocant – rețeta simplă care te cucerește prin savoare

pe 24.10 la 16:29

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1360 puncte

mihaelar63

203 puncte

Valclaudia

200 puncte

Sidy

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]