Legume preparate la aburi

de Irina in Mancaruri de post, 29 Mar 2010 | 9322 vizualizari

 

Potrivite ca garnitura la orice friptura sau consumate ca atare, cu un simplu dressing, va pot garanta ca sunt delicioase.

 

INGREDIENTE

  • 3 morcovi
  • 1 legatura sparanghel
  • sare
  • piper
  • 1/2 lamaie
  • 3 lg ulei de masline
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Legume preparate la aburi:

Potrivite ca garnitura la orice friptura sau consumate ca atare, cu un simplu dressing, va pot garanta ca sunt delicioase.

Am curatat morcovii si i-am taiat pe lungime, iar sparanghelului i-am taiat partea mai groasa (cam 2 cm). Am aranjat legumele intr-o sita deasupra unui vas Zepter in care se perpelea un pui si am pus capacul. Legumele s-au facut in aburul degajat de mancarea din vas. Si-au pastrat culoarea initiala, vitaminele, iar gustul e nemaipomenit.  

Le-am preparat un dressing din lamaia stoarsa, ulei, sare si piper.

Daca ti-a placut reteta noastra "Legume preparate la aburi" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (12)

mariac 1

31.03.2010, 18:47

Dana Cristea - pusikmea 1

01.04.2010, 15:18

eee, irina, sunt doar pe jumatate de dulce
si eu mi-as dorii un aparat din asta... susu, la fel si pt sotul meu, porcul e cea mai buna leguma

Laly 1

06.07.2010, 13:09

Ce de bunatati,ai facut tu

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tiramisu cu fistic - Reteta delicioasa si aromata

de Rocsi 9

ieri la 20:13

Mini tarte cu crema de vanilie si capsuni - Reteta delicioasa, fara zahar

de laura_n 7

ieri la 13:19

Ciocănele de pui cu sos de muștar și capere - Mâncarea delicioasă și rapidă

pe 26.05 la 10:52

TOP
utilizatori

oanapl

2140 puncte

Rocsi

1164 puncte

Panacris

243 puncte

abstract01

200 puncte

RODIMUR

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cornuri cu suc de portocale gem de prune si nuca