Legume masala

de ianculubita in Mancaruri de post, 8 Apr 2013 | 6198 vizualizari

 

Am facut o data pui masala,mi-a placut iar acum am eliminat carnea,am lasat doar legumele si a iesit excelent;incercati!!!

 

INGREDIENTE

  • 500 g cartofi
  • 3 linguri ulei
  • 6 catei de usturoi
  • 1 ceapa
  • 1 lingura radacina de ghimbir ras
  • 1 ardei iute mic
  • seminte de coriandru pisate
  • 1 lingurita turmeric
  • 1 lingura paprika
  • 1 lingurita garam masala
  • 2 rosii
  • putin cimbrisor (cimbru)
  • sare
  • coriandru sau patrunjel verde
  • sare
  • 1 lingura bulion
  • 2 ardei grasi colorati
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Legume masala:

In cratita cu ulei calim ceapa taiata marunt sau pestisor, usturoiul pisat, ghimbir, ardeiul iute taiat de asemenea marunt, ardeiii grasi taiati julien, restul condimentelor, cartofii taiati in sferturi, rosiile cubulete, bulionul, 2-3cani cu apa, acoperim si lasam pe foc 30-40min; dupa acest timp, daca a scazut suficient si s-a format un sos gros, potrivim de gust si servim cu patrunjel deasupra.

Daca ti-a placut reteta noastra "Legume masala" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chifle cu lapte bătut și praf de copt - Rapide și gustoase

pe 21.11 la 17:39

Banoffee Pie - Desertul delicios cu banane și frișcă

pe 21.11 la 17:20

Rondele de ceapa pane, la tigaie – delicioase si simplu de facut

de vasimur 4

pe 21.11 la 11:23

Mini rulade de cotlet de porc - Savoare maximă într-un preparat excelent

pe 21.11 la 11:02

TOP
utilizatori

oanapl

1000 puncte

abstract01

400 puncte

Sidy

203 puncte

Adele

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]