Legume la Zepter

de Panacris in Mancaruri de post, 29 Sep 2013 | 5174 vizualizari

 

Ce-mi place să gătesc în acest vas;) Totul se gătește controlat și sănătos;)

 

INGREDIENTE

  • conopidă 1 bucată,
  • morcov 1 bucată,
  • ardei kapia 1 bucată,
  • ceapă roșie 1 buctă,
  • pătlagele roșii 2 bucăți,
  • sare iodată 10 g,
  • mărar uscat cca. 2 g,
  • pătrunjel verde 2-3 fire.
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Legume la Zepter:

Legumele se curăță se taie bucățele, se pun în vasul Zepter rece. Se amestecă ușor toate ingredientele, se asezonează de sare i verdețuri, apoi se acoperă vasul și se dă la foc mic, cca. 20 de  minute, până ce indicatorul de pe capac,adică termocontrolul, ajunge în jumătatea zonei verzi. În acest moment se oprește focul și legumele, se lasă să se gătească singure, cca. 35 de minute.

Legumele se servesc ca atare sau ca și garnitură lângă preparate din carne.

Spor și poftă bună!

Daca ti-a placut reteta noastra "Legume la Zepter" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (15)

Rocsi 1

29.09.2013, 20:50

O mama harnica si super talentata

deyutzky 1

29.09.2013, 21:11

Lia_ 1

30.09.2013, 06:24

e bine si mai fara carne la un moment dat

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi noi, cu usturoi și parmezan - Garnitura plină de savoare și aromă

ieri la 10:32

Plăcintă cu iaurt și zmeură - Delicioasă și ușor de făcut

pe 20.05 la 10:36

Dovlecel la tigaie cu iaurt și sos de usturoi - Simplu, rapid și savuros

pe 19.05 la 10:43

Biscuiți fragezi cu unt și ciocolată – rețeta simplă pentru un desert de casă delicios

pe 16.05 la 15:38

TOP
utilizatori

RODIMUR

1193 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

215 puncte

Valclaudia

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pilaf cu ciuperci