Legume la cuptor

de Sabina in Aperitive / Garnituri, 15 Mai 2009 | 10653 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3-4 cartofi potriviti
  • 2 morcovi
  • cateva bucatele brocoli
  • 1 telina mica
  • 1 catel de usturoi
  • 1 cutie de porumb
  • 1 sfecla rosie
  • rozmarin proaspat
  • oregano uscat
  • ulei de masline
  • sare si piper
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Legume la cuptor:

Pentru inceput punem la copt in cuptor sfecla rosie. Curatam si taiem cartofii, morcovii si telina, apoi le punem la fiert. Cand sunt fierte pe jumatate luam legumele si le punem intr-un vas uns cu ulei de masline, adaugam brocoli, rozmarin, oregano, catei de usturoi necuratati si zobiti, condimentam cu sare si piper din belsug. Turnam o cescuta de apa si alte doua linguri de ulei de masline.
Incercam sfecla din cuptor, aceasta este gata cand devine moale la apasare. Scoatem sfecla, o lasam sa se raceasca si introducem la cuptor legumele timp de 30 de minute.
Curatam apoi sfecla si o taiem bucatele mici, pe care le amestecam cu porumb. Condimentam cu sare si piper. Unele persoane fierb sfecla, insa eu consider ca este mai gustoasa cand este pregatita la cuptor.
Servim legumele alaturi de salata de sfecla si porumb. Este un preparat colorat si gustos pentru cei care prefera legumele. Pofta buna va urez!

Daca ti-a placut reteta noastra "Legume la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ficăței cu smântână și mozzarella - Savoare și gust într-un preparat excelent

pe 17.04 la 16:22

Aripioare crocante ca la fast food - Rețeta simplă și irezistibil de gustoasă

pe 17.04 la 15:50

Pui cu spanac și sos de ciuperci cu smântână - Rețeta rapidă și savuroasă

pe 17.04 la 14:07

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1104 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

Rocsi

250 puncte

UrsanMihaela

107 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cartofi Hasselback