Lecso

de trifadalia in Mancaruri cu carne, 12 Aug 2018 | 8944 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 gr de ardei (rosu,verde, galben)
  • 250 gr ceapa
  • 250 gr rosii
  • 1 lingurita sare
  • 1 lingurita piper
  • 4 linguri de ulei
  • 100 gr orez
  • 3 buc de carnat cabanos
  • 2 oua
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Lecso:

Ceapa se taie marunt si se pune la calit in ulei; cand sticleste, se adauga peste ardeii si ei taiati marunt. Se calesc 10 minute impreuna cu ceapa. 

Carnatul se taie rondele si se pune peste ele sa se prajeasca. 

Separat, se pune intr-o oala cu apa sarata, orezul sa fiarba. Cand este fiert, se spala si se scurge.

Peste legumele si carnatul calit se decojeste rosia si se taie marunt, punandu-se peste legume pana lasa zeama. Se adauga si orezul, se mai invarte de 2-3 ori ca gusturile sa se patrunda, se asezoneaza de sare si piper, apoi se sparg ouale peste minunatul ghiveci. 

Daca ti-a placut reteta noastra "Lecso" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu prune - Desertul delicios de toamnă

pe 06.09 la 09:41

Cookies cu Oreo - Desertul delicios și fraged pe care îl vei adora

pe 06.09 la 09:10

Prăjitura Cobbler cu prune și scorțișoară - Reteta gustoasa si aromata

de RODIMUR 8

pe 05.09 la 16:21

Sos de usturoi cu smantana - pur si simplu delicios

de vasimur 4

pe 05.09 la 15:43

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

2216 puncte

vasimur

1236 puncte

Rocsi

1201 puncte

Caty

111 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Rulouri din piept de pui cu carnat si cascaval