Lasagna cu sos de branza si ciuperci

de Veronica22 in Lasagna, 26 Oct 2015 | 2938 vizualizari

 

O reteta putin neobisnuita insa deosebit de gustoasa.

 

INGREDIENTE

  • foi de lasagna
  • 500 gr ciuperci
  • 1 ardei gras rosu
  • sare si piper
  • 2 linguri ulei
  • 200 gr branza feta
  • 200 gr smantana
  • 300 gr cascaval
  • unt pentru uns tava
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Lasagna cu sos de branza si ciuperci:

Ciupercile taiate felii se pun la calit in putin ulei.Adaugam sare si piper peste ele.Cand sunt gata,adica nu mai avem zeama in tigaie le dam deoparate.
Ardeiul gras se taie cubulete.
Branza se amesteca cu smantana si 200 gr cascaval ras.
Ungem tava de gatit cu putin unt.
Asezam un rand de foi se lazagna suprapunandu-le doar putin .Intindem o treime din crema de branza,punem si ciuperci si ardei.Asezam alte foi de paste,iar branza si ciuperci.Repetam iar operatia. Ultimul rand va fi din foi peste care punem cascaval ras.Dam tava la cuptor cam 40 min.

Daca ti-a placut reteta noastra "Lasagna cu sos de branza si ciuperci" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort cu mure si ciocolata

de oanapl 8

ieri la 22:27

Cartofi prăjiți cu ouă ochiuri - Rețeta îmbunătățită și gustoasă

pe 25.04 la 09:05

Bărcuțe cu spanac și ouă - Gustarea rapidă și delicioasă

pe 25.04 la 08:41

 Noodles cu porc și legume – Rețeta savuroasă și rapidă

pe 25.04 la 08:35

Ciorbă de cartofi cu afumătură - Rețeta tradițională românească

pe 24.04 la 08:46

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2468 puncte

RODIMUR

2101 puncte

vasimur

191 puncte

Valclaudia

100 puncte

cristinutanicolita

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Lasagna cu legume, pasta de rosii si zacusca cu vinete