Lasagna cu mozzarella Granarolo

de - Andreea - in Lasagna, 24 Iul 2012 | 4792 vizualizari

 

sincer,nu vreau sa fac reclama insa recomand produsele granarolo.eu le-am descoperit aici in Italia...nu numai mozzarella dar si lapte,iaurt.....
reteta e foarte gustoasa si usor de preparat...

 

INGREDIENTE

  • 2 catei de usturoi
  • 2 linguri busuioc tocat
  • 150 gr bulion
  • 500 gr mozzarella GRANAROLO
  • 12 lasagne
  • 80 gr parmigian
  • unt(ptr uns tava)
  • sare
  • piper
  • sos besciamella
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Lasagna cu mozzarella Granarolo:

Se incalzeste cuptorul la 200 grade.

Se taie marunt usturoiul si se amesteca cu busuiocul. Apoi se adauga bulionul, sare, piper si se amesteca bine. Mozzarella se taie felii.

Se unge o tava dreptunghiulara cu unt si se aseaza un strat de lasagna (pasta nu trebuie oparita dinainte). Apoi se pune un strat de bulion dupa care un strat mozzarella. Se continua si se incheie cu un strat de lasagna.

Se varsa deasupra sosul de besciamella si parmigianul.

Se coace timp de 35 minute. Se serveste calda dar e la fel de buna si rece.

Pofta buna

Daca ti-a placut reteta noastra "Lasagna cu mozzarella Granarolo" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (11)

marilena83 1

10.02.2013, 10:11

iese mult mai bune cu branza grana padana sau reggiano parmegiano.

- Andreea - 1

11.02.2013, 12:30

marilena...te referi sa inlocuim mozzarella cu parmezan ???

babi5 1

19.06.2013, 17:41

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Sos de merișoare - Ideal atât pentru fripturi, cât și pentru deserturi delicioase

pe 13.12 la 12:56

Pâine de casă - Rețeta delicioasă cu unt

pe 13.12 la 09:39

Rețeta de cozonac fără frământare

pe 12.12 la 22:24

Rulouri cu ceapă caramelizată și brânză Camembert - Aperitiv rapid și gustos

pe 12.12 la 11:14

TOP
utilizatori

Adele

359 puncte

Sidy

203 puncte

MotanLaOale

169 puncte

miki_a

106 puncte

Valclaudia

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]