Lasagna cu ciuperci si smantana

de Valclaudia in Lasagna, 30 Mai 2017 | 6303 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 10 ciuperci champignon mari
  • 1 fir ceapa verde
  • 1 ardei gras
  • 2 linguri ulei de masline
  • sare si piper dupa gust
  • 5-6 foi lasagna
  • 200 gr smantana lichida pentru gatit
  • marar verde
  • parmezan ras
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Lasagna cu ciuperci si smantana:

Ciupercile se curata si se spala, apoi se feliaza.

Ceapa curatata si spalata, se toaca marunt.

Ardeiul spalat se curata de cotor si se taie bucatele.

Punem la sotat ceapa in putin ulei de masline, adaugam ardeiul, mai calim 2 minute.

Se pun ciupercutele feliate, adaugam sare si piper dupa gust si lasa sa se gateasca, pana scade apa lasata de ciuperci.

Preincalzim cuptorul la 180 grade C.

Punem intr-un vas termorezistent, 1 foaie de lasagna, adauga un strat subtire de ciuperci calite, acoperim cu alta foaie de lasagna, din nou punem ciuperci... si tot asa pana epuizam toate ciupercile calite.

Ultimul strat va fi foaie de lasagna, peste care turnam smantana lichida de gatit, presam usor sa nu se rupa foile, adaugam marar tocat si dam pentru 15 minute la cuptor.

Scoatem din cuptor, presaram parmezan ras si servim.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Lasagna cu ciuperci si smantana" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rețeta de cozonac fără frământare

pe 12.12 la 22:24

Rulouri cu ceapă caramelizată și brânză Camembert - Aperitiv rapid și gustos

pe 12.12 la 11:14

Tochitură de porc cu mămăligă -  Irezistibil de gustoasă

pe 11.12 la 11:29

TOP
utilizatori

Adele

359 puncte

Sidy

203 puncte

MotanLaOale

169 puncte

miki_a

106 puncte

Valclaudia

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]