Ketchup picant chili

de abetina in Conserve, 19 Aug 2017 | 4871 vizualizari

 

M-am inspirat de aici:
https://www.bucataras.ro/retete/ketchup-picant-a-la-cleme-51389.html
Am folosit ingredinete din gradina si casa mea, imi place ca tot ce fac sa fie personal si placut celor dragi mie, am pus foarte multa iubire asa ca preparatul meu este absolut delicios:)

 

INGREDIENTE

  • 5 kg rosii
  • 5 kg gogosari si ardei capia
  • 1 lingura sare
  • 2 linguri zahar
  • 1 nucsoara (organic whole nutmeg)
  • 1 boaba de tonka
  • 1 lingurita de ghimbir tocat
  • 5 ardei chili, super iuti
Portii: 80
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ketchup picant chili:

Se oparesc rosiile, se cojesc de pielite, de cotoare si se pun intr-un vas de plastic. Se mixeaza cu un mixer de mana, pret de cateva minute, apoi se pun la fiert intr-o oala cu gura cat mai larga.
Gogosarii, ardeii capia, ardeii chili, se curata de seminte, se dau prin masina de tocat carne si se pun peste sucul de rosii.
Se adauga sarea, zaharul, condimentele trecute prin masina de cafea si se fierb la foc potrivit, pana cand scad macar la 30% din toata cantitatea, dupa care se pun in borcane si se dau la cuptor pentru circa 20 minute. Se lasa sa se raceasca in cuptor, apoi se dau la camara.

Sa aveti pofta, dragilor!

TIPS-URI

1

chili

2

natural

Daca ti-a placut reteta noastra "Ketchup picant chili" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Garlic bread cu șnițel crocant – rețeta simplă care te cucerește prin savoare

ieri la 16:29

Sandwich cu șnițel și sos chimichurri - Savoare și aromă într-o rețetă rapidă

ieri la 11:26

Chiftele de pui la cuptor în stil turcesc - Super rapide, aromate și delicioase

pe 23.10 la 10:34

Tartă cu cremă de lămâie și lapte condensat - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 22.10 la 11:19

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1219 puncte

MotanLaOale

1170 puncte

mirela0911

1006 puncte

simona72

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]