Kalter Hung

de iolanda-elena in Prajituri, 22 Dec 2014 | 4296 vizualizari

 

Aceasta reteta este foarte buna dar e foarte calorica,si va recomand sa mancati cate putin,chiar daca sunteti mai multe persoane in casa respectati cantitatile de mai jos,mie mi-a ajuns 2 zile jumătate ,3 persoane,si am observat ca era mai buna dupa 2 zile

 

INGREDIENTE

  • 75g ciocolata neagra
  • 225 g ciocolată cu lapte
  • 75 g de unt
  • 100 g smantana
  • 1 pachet zahar vanilat
  • 125g biscuiti patrati
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Kalter Hung:

Adaugati si topiți ciocolata neagra, ciocolata cu lapte, untul, în cuptorul cu microunde sau bain/marie.
Se adauga smântână și se amestecă bine, apoi se adauga zaharul vanilat si se amesteca un pic.
Pregatiti 2 tavite de aluminiu (de unica folosinta)sau daca aveti o tava de chec mica(acoperita cu folie de aluminiu tăiata și aranjata, astfel încât să faciliteze scoaterea din ea)

Puneti un strat mic de amestec de ciocolata,dupa, de biscuiti și se acoperă cu un strat de amestec de ciocolată și apoi un al doilea strat cu biscuiti si dupa cu ciocolata și se continua în acest fel până când se termina tava,ultimul strat trebuie sa fie ciocolata
Se da la frigider timp de 5 ore.

 

TIPS-URI

1

Se poate orna cu putina ciocolata alba topita si amestecata cu o lingura de smantana.

2

eu am pus in 2 tavite de aluminiu de unica folosinta si mi-au fost necesari cate 6 biscuiti de fiecare in 3 straturi

Daca ti-a placut reteta noastra "Kalter Hung" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pâine pufoasă cu unt, pătrunjel și usturoi - Rețeta savuroasă de casă

ieri la 11:03

Bomboane cu Nutella și alune de pădure - Rapide și delicioase

pe 24.11 la 09:24

Chifle cu lapte bătut și praf de copt - Rapide și gustoase

pe 21.11 la 17:39

Banoffee Pie - Desertul delicios cu banane și frișcă

pe 21.11 la 17:20

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Valclaudia

500 puncte

Adele

319 puncte

Rocsi

316 puncte

Lau

Lau 9

66 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]