Jumari

de MotanLaOale in Aperitive / Garnituri, 16 Sep 2011 | 5194 vizualizari

 

Am poftit ......si am facut !

 

INGREDIENTE

  • 1,5 kg slanina cruda
  • 1 lingura ulei
  • sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Jumari:

Slanina trebuie sa fie impanata cu carnita sa iasa jumarile mai bune.

Slanina se taie cuburi potrivite.

Intr-un ceaun se pune lingura de ulei si slanina taiata.

La inceput la foc mare se amesteca des sa nu se prinda, iar apoi se potriveste focul si se lasa la prajit pana se rumenesc jumarile.

Se scot jumarile din untura, se scurg bine si se presara cu sare.

Untura se pune la borcan.

Jumarile se mananca ca aperitiv cu ceapa rosie sau usturoi.

Pofta Buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Jumari" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (22)

MotanLaOale 1

28.09.2011, 08:14

mihaelar63 1

06.10.2011, 14:32

Uf , mai am pentru o portie din porcul -bio , adica de la soacra.
Cum sa fac ca vreau sa si slabesc

MotanLaOale 1

06.10.2011, 16:27

este greu

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți cu nucă și gem - Delicioși și ușor de făcut

pe 25.10 la 21:36

Garlic bread cu șnițel crocant – rețeta simplă care te cucerește prin savoare

pe 24.10 la 16:29

Sandwich cu șnițel și sos chimichurri - Savoare și aromă într-o rețetă rapidă

pe 24.10 la 11:26

Chiftele de pui la cuptor în stil turcesc - Super rapide, aromate și delicioase

pe 23.10 la 10:34

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1219 puncte

MotanLaOale

1170 puncte

mirela0911

1006 puncte

simona72

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]