Jeleu de banane si capsuni

de alldaycooking in Dulciuri, 5 Mai 2011 | 7557 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 banane
  • 1 lingura suc de lamaie
  • 250 ml iaut pentru baut cu banane
  • 2 linguri de smantana
  • 15 gr de gelatina
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Jeleu de banane si capsuni:

Bananele se paseaza si se amesteca cu sucul de lamaie. Se mixeaza apoi cu iaurtul de baut si smantana  pentru a se obtine un piure fin. Gelatina se incalzeste in 100 ml apa, fara a nu se fierbe si se toarna peste piure-ul de banane. Se aseaza intr-o tava si se lasa la frigider peste noapte. A doua zi am decupat patrate din jeleul de banane, l-am asezat pe farfurie si am adaugat felii de capsuni.

Daca ti-a placut reteta noastra "Jeleu de banane si capsuni" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort cu crema de fistic - Deliciu fin si aromat

pe 18.04 la 22:32

Ficăței cu smântână și mozzarella - Savoare și gust într-un preparat excelent

pe 17.04 la 16:22

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2468 puncte

RODIMUR

2101 puncte

vasimur

191 puncte

Valclaudia

100 puncte

cristinutanicolita

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Mini cheesecake cu jeleu de rosii si portocale