Inima de vitel insotita de piure de conopida si sfecla

de Bucataras Diana in Vita, 25 Mar 2018 | 3132 vizualizari

COMENTARII (10)

vasimur 1

25.03.2018, 16:15

RODIMUR 1

25.03.2018, 16:32

Panacris 1

25.03.2018, 16:45

Ehei, dacă nu era TataZmeu, nu ați fi aflat ce bună e inima de porc/vițel la grătar Toată lumea are impresie că e tare și plină de zgărciuri, dar nu/i așa, e cea mai fragedă cărniță. Bravo Diana Iar de piure, ce să zic, nota 10 și de probat!

Merisor 1

25.03.2018, 17:09

Ce bine sună rețeta ta!

Constelatialeu 1

25.03.2018, 17:23

Sigur era de vitel si nu era a lu`tac`su ?

MotanLaOale 1

25.03.2018, 17:25

Rahela Velicu 1

25.03.2018, 18:43

Bucataras Diana 1

25.03.2018, 22:15

Cleme, Era un vitel "crescut bine"
Asa este Cris, daca nu era Tata Zmeu habar nu aveam cat de buna este inima la gratar .
Multumesc pentru aprecieri.

kytz 1

25.03.2018, 23:39

dantes 1

30.03.2018, 17:11

Buna!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu iaurt și ciocolată - Rapid, ușor și delicios

pe 19.09 la 15:51

Brownie cu Oreo - Desertul ciocolatos și savuros

pe 19.09 la 15:30

Pilaf cu ciuperci - Simplu, rapid și gustos

pe 19.09 la 11:01

Plăcințele cu cartofi, la tigaie

de RODIMUR 8

pe 18.09 la 15:13

Sote de ciuperci pleurotus - Rețeta simplă și savuroasă

pe 18.09 la 11:14

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1210 puncte

oanapl

1067 puncte

vasimur

213 puncte

RODIMUR

154 puncte

mihaelar63

117 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]