Înghețată de pepene rosu

de AndrutzaP in Dulciuri, 30 Iun 2016 | 6644 vizualizari

 

   Este vara si nimic nu poate inlocui o inghetata buna, racoroasa, din fructe. Va propun o inghetata de pepene rosu:)

 

INGREDIENTE

  • 1 bol cuburi pepene rosu (2 felii mari)
  • 150 grame iaurt grecesc (10 % grasime)
  • 2 linguri smantana
  • 3 linguri vodka
  • 3 linguri zahar
  • 3 linguri sirop de cirese negre
Portii: 1
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Înghețată de pepene rosu:

   Pepenele se curata de seminte si se pune in blender.

   Se adauga peste el si restul ingredientelor si se blenduiesc pana devin o pasta omogena.

   Compozitia astfel formata se pune intr-o caserola si se baga la congelator. In primele 2 ore amestecati in ea din 30 in 30 minute pentru a nu se forma cristale de gheata.

   Se serveste cu pofta!

  

TIPS-URI

1

inghetata trebuie scoasa de la congelator cu 30 minute inainte de a fi servita.

2

puteti renunta la vodka, dar aceasta are rolul de a preveni inghetarea "bocna", face inghetata mai "pufoasa".

Daca ti-a placut reteta noastra "Înghețată de pepene rosu" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (21)

adry88 1

30.06.2016, 22:54

ce culoare frumoasa

Nepotii_si_bunica 1

03.07.2016, 11:02

Ce racoroasa e!

Ancutsa 1

04.07.2016, 11:49

Interesant si gustos!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă cu iaurt și zmeură - Delicioasă și ușor de făcut

ieri la 10:36

Dovlecel la tigaie cu iaurt și sos de usturoi - Simplu, rapid și savuros

pe 19.05 la 10:43

Biscuiți fragezi cu unt și ciocolată – rețeta simplă pentru un desert de casă delicios

pe 16.05 la 15:38

Prăjitura însiropată, cu griș și nucă - Desert pufos și aromat

pe 16.05 la 15:23

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

1193 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

215 puncte

Valclaudia

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cornuri cu nuca si dulceata de macese