Inghetata de capsuni

de MotanLaOale in Dulciuri, 17 Iun 2011 | 4424 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 300g capsuni
  • 1 plic budinca de capsuni
  • 500ml lapte
  • 250ml frisca lichida
  • 3 linguri zahar pudra
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Inghetata de capsuni:

Budinca se prepara cu laptele conform indicatiilor de pe plic si se lasa la racit. Ca sa nu faca crusta se pune folie chiar pe suprafata cremei si se lasa pana la racire.

Capsunile se spala si se curata de codite si se mixeaza cu zaharul bine bine.

Frisca se bate bine bine pana devine tare.

Se amesteca toate cele trei componente bine bine si se introduce in congelator asa cu castronul.

Dupa 90 de minute se scoate din congelator, se amesteca cu lingura bine si se baga la loc.

Se repeta operatia de 3-4 ori pentru a fi inghetata cremoasa si sa nu faca ace.

Se pune in caserole si se lasa in congelator pana a doua zi.

Se pune in boluri si se orneaza dupa gust sau chef.

Pofta Buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Inghetata de capsuni" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tochitură de porc cu mămăligă și brânză - Rețeta moldovenească plină de savoare

ieri la 06:56

Salata in straturi cu legume si ton - Reteta savuroasa si plina de culoare

de Rocsi 9

pe 29.11 la 20:15

Fasole cu cârnați de casă - Rețeta tradițional românească cu savoare maximă

pe 29.11 la 10:51

Rulouri cu ciuperci și mozzarella - Gustarea rapidă care te va cuceri

pe 28.11 la 11:25

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Valclaudia

500 puncte

Adele

319 puncte

Rocsi

316 puncte

Lau

Lau 9

66 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]