Inghetata cu mascarpone si fructe de padure

de Bucatardinpasiune in Dulciuri, 2 Mai 2013 | 18659 vizualizari

 

Inainte de a doua plaja pe anul asta, va ademenesc cu o delicioasa inghetata, tocmai buna pentru cele 25 de grade de afara!

 

INGREDIENTE

  • - 250 gr. mascarpone,
  • - 250 gr. fructe de padure (eu am folosit congelate, ca-s mai accesibile in perioada asta, dar, daca va da mana, puteti folosi proaspete),
  • - 3 galbenusuri,
  • - 3 linguri zahar,
  • - 200 ml. frisca lichida.
Portii: 6
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Inghetata cu mascarpone si fructe de padure:

Decongelam fructele de padure si le pasam usor cu o furculita, astfel incat sa ramana si fructe intregi. Mascarponele se mixeaza cu frisca lichida, iar galbenusurile cu zaharul.

Apoi turnam mixul de galbenusuri si zahar, peste cel de mascarpone si frisca si mai mixam putin.

Incorporam cu ajutorul unei spatule fructele de padure pasate.

Asezam compozitia intr-o caserola si o introducem in congelator pentru aproximativ 5 ore.

Simplu, dar delicios! Va garantez!

Enjoy!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Inghetata cu mascarpone si fructe de padure" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rețeta de cozonac fără frământare

pe 12.12 la 22:24

Rulouri cu ceapă caramelizată și brânză Camembert - Aperitiv rapid și gustos

pe 12.12 la 11:14

Tochitură de porc cu mămăligă -  Irezistibil de gustoasă

pe 11.12 la 11:29

TOP
utilizatori

Adele

359 puncte

Sidy

203 puncte

MotanLaOale

169 puncte

miki_a

106 puncte

Valclaudia

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]