Inele de ceapa

de Ligia Bxl in Aperitive / Garnituri, 16 Iul 2013 | 4017 vizualizari

 

vroiam de mult sa pun aceasta reteta si iata ca ia venit randul :D

 

INGREDIENTE

  • 1 ou
  • 2 cepe mari
  • 75 gr de faina
  • 2 linguri de amidon
  • 1/2 praf de copt
  • 1/2 de lingurita de boia dulce
  • 1 lingurita de zahar brun
  • 125 ml de lapte
  • sare
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Inele de ceapa:

Se amesteca ingredientele uscate,apoi se pune oul batut cu laptele.Compozitia trebuie sa iasa mai groasa ca cea de clatite.Se taie ceapa rondele nu foarte groase si se trec prin compozitia obtinuta.Se prajesc pana devin putin rumene.Se servesc ca garnitura sau cu salate.

Pofta buna sa aveti!

Daca ti-a placut reteta noastra "Inele de ceapa" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort cu crema de fistic - Deliciu fin si aromat

pe 18.04 la 22:32

Ficăței cu smântână și mozzarella - Savoare și gust într-un preparat excelent

pe 17.04 la 16:22

Aripioare crocante ca la fast food - Rețeta simplă și irezistibil de gustoasă

pe 17.04 la 15:50

TOP
utilizatori

mihaelar63

1104 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

Rocsi

250 puncte

UrsanMihaela

107 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Inele de ceapa