Icre de biban prajite

de vero_closca in Aperitive / Garnituri, 28 Mar 2010 | 15213 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500g icre de biban(sau salau)
  • sare
  • piper
  • 1 lingurita condimente pt peste
  • faina
  • ulei pt prajit
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Icre de biban prajite:

speli sub jet de apa rece icrele,le pui pe un servet sa se scurga bine de apa apoi le presari cu sare si piper.

intr-o farfurie pui cateva linguri de faina amestecata cu condimentul pt peste si treci icrele prin acest amestec.le prajesti in ulei incins pana devin aurii pe toate partile si le scoti pe hartie absorbanta.

noi le-am servit calde cu o salata simpla de spanac.

pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Icre de biban prajite" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu cacao, cremă de vanilie și căpșuni - Deliciu aromat și pufos

pe 06.06 la 13:47

Clătite bănățene - Gustul copilăriei

pe 06.06 la 12:34

Rulouri picante cu brânză și miere - Gustarea inedită și delicioasă

pe 06.06 la 10:12

Salată cu cartofi noi la cuptor - Rețeta gustoasă și plină de savoare

pe 05.06 la 08:10

Prăjitura cu pișcoturi și cremă cu Nutella - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 04.06 la 10:16

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2441 puncte

RODIMUR

1145 puncte

vasimur

238 puncte

Panacris

110 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tartine cu icre si apio