Icre cu iaurt Godina

de violeta30 in Aperitive / Garnituri, 7 Mar 2016 | 5313 vizualizari

 

De cand am facut aceasta reteta nu am mai facut icre cu gris sau cu paine. Sunt delicioase si mult mai pufoase.

 

INGREDIENTE

  • 3 linguri de icre sarate
  • ulei
  • 1 lingurita de iaurt
  • 1/2 lingurita de mustar
  • suc de lamaie
  • 1 ceapa tocata fin
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Icre cu iaurt Godina:

Se pun icrele intr-un castron, se adauga mustarul, sucul de la o lamaie - treptat si se freaca cu ulei pana se obtine volumul dorit. La sfarsit adaugam iaurtul si ceapa tocata fin.

Se servesc cu rosii sau castraveti.

S-aveti pofta !

Daca ti-a placut reteta noastra "Icre cu iaurt Godina" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort cu crema de fistic - Deliciu fin si aromat

pe 18.04 la 22:32

Ficăței cu smântână și mozzarella - Savoare și gust într-un preparat excelent

pe 17.04 la 16:22

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2468 puncte

RODIMUR

2101 puncte

vasimur

191 puncte

Valclaudia

100 puncte

cristinutanicolita

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Foietaj Godina cu telemea si cascaval