Iahnie de fasole

de elucubratiiculinare in Mancaruri de post, 16 Apr 2013 | 3971 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g fasole,
  • 3 linguri ulei,
  • o ceapă,
  • 2 linguri făină,
  • 2 linguri mălai,
  • 1 linguriță boia dulce,
  • 1 linguriță boia iute,
  • 1 linguriță cimbru,
  • o lingură bulion,
  • sare.
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Iahnie de fasole:

Fasolea se pune de cu seară în apă rece. A doua zi se fierbe până se inmoaie.

Călim ceapa tocată mărunt până devine aurie, apoi adăugăm făina, mălaiul și boiaua. Se adaugă fasolea și apa în care a fiert. Adăugăm bulionul diluat în puțină apă. Se condimentează cu sare și cimbru. Se dă la cuptor pentru 30 minute la 180 grade C.

Servim cu murături asortate și cârnați dacă nu țineți post. Poftă bună!

Daca ti-a placut reteta noastra "Iahnie de fasole" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tartă cu frișcă și fructe - Deliciul pufos și cremos care te cucerește

ieri la 10:06

Sendvișuri reinterpretate la cuptor - Super gustoase și ușor de făcut

pe 01.05 la 08:32

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2000 puncte

Valclaudia

107 puncte

vasimur

81 puncte

RODIMUR

56 puncte

MotanLaOale

49 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Fasole prajita, mancarea traditional romaneasca