Iahnie de fasole

de roxanabucataras in Mancaruri de post, 19 Noi 2011 | 4494 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1/2 kg fasole boabe
  • 1 ceapa mare
  • 2 linguri pasta de tomate
  • ulei
  • sare
  • 1 lingurita de zahar
  • piper boabe
  • foi de dafin
  • marar
Portii: 6
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Iahnie de fasole:

Pun de seara fasolea in apa, dupa ce o aleg si spal bine.

Pun fasolea la fiert, dupa ce da in cateva clocote, schimb apa. Apa pun cat sa o acopere de o palma si o fierb bine cu o lingurita de zahar si putin ulei.

Cand fasoalea este aproape fiarta, tai ceapa marunt si o calesc bine in putin ulei si 2 linguri de pasta de tomate. Adaug peste ceapa si pasta de tomate, fasolea cu zeama in care a fiert cu tot. Pun sare, piper boabe, foi de dafin si las pana se fierbe bine bobul de fasole. Dupa ce opresc focul adaug marar.

Daca ti-a placut reteta noastra "Iahnie de fasole" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (5)

Rocsi 1

19.11.2011, 20:52

si eu venit sa pap o portioara

MotanLaOale 1

19.11.2011, 21:13

roxanabucataras 1

21.11.2011, 12:35

haaaaiii! poftiti va rog!! scot muraturile

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mini quiche rapid cu șuncă și dovlecei - Simplu, ușor și gustos

pe 22.08 la 15:04

Pancakes cu ciocolată și afine - Desert irezistibil de gustos

pe 22.08 la 14:16

Cordon bleu de vinete - Varianta light și gustoasă

pe 22.08 la 09:15

Chec Pina Colada - Pufos, aromat si usor de facut

de RODIMUR 8

pe 21.08 la 23:04

Piept de pui cu sos de ardei copti si smantana - Aromat si gustos

de Caty 3

pe 21.08 la 22:18

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1165 puncte

Caty

1126 puncte

oanapl

1000 puncte

mihaelar63

209 puncte

Sidy

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tocana de fasole neagra