Hummus verde cu ierburi si seminte

de Satisfyyourcravings in Aperitive / Garnituri, 9 Iul 2016 | 3548 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 400 grame naut hidratat (din conserva)
  • sare, piper
  • 1 lingurita tahini (pasta din susan)
  • 1 lingurita mix Ras el Hanout
  • 2 catei de usturoi
  • 3 linguri ulei de masline extra virgin
  • sucul de la 1 lamaie
  • 1-2 linguri iaurt bio degresat
  • o mana frunze de patrunjel, busuioc, chives proaspete
  • seminte de dovleac, neprajite si nesarate
  • seminte de susan
Portii: 8
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Hummus verde cu ierburi si seminte:

Se decojesc boabele de naut, optional, pentru o textura mai cremoasa.

Se adauga in vasul unui blender impreuna cu Ras el Hanout, tahini, usturoiul decojit, sucul de lamaie, uleiul de masline, verdeturile, sare si piper.

Se transforma in pasta omogena, adaugand mai mult iaurt, daca este nevoie.

Se decoreaza cu seminte de susan si dovleac.

Poate fi pastrat in frigider, in vas acoperit cu capac, sub strat de ulei de masline extra virgin pana la cateva zile.

Delicios cu legume sau cu paine, grisine, omleta.

Daca ti-a placut reteta noastra "Hummus verde cu ierburi si seminte" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură pufoasă cu struguri -  Gust și parfum într-un desert de toamnă

ieri la 15:23

Tartă rustică cu struguri și cremă de brânză -  Gust și savoare într-un desert de toamnă

ieri la 11:23

Spaghete cu ton

de RODIMUR 8

pe 09.10 la 23:37

Ciuperci gratinate, cu spanac și cremă de brânză la cuptor - Un preparat sățios și savuros

pe 09.10 la 10:27

TOP
utilizatori

Rocsi

1334 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Sidy

200 puncte

vasimur

182 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]