Hummus cu sfecla coapta in cuptor

de Anett in Mancaruri de post, 14 Mai 2017 | 5578 vizualizari

 

reteta pentru picnic

 

INGREDIENTE

  • 1 sfecla mare
  • 1 conserva naut fiert
  • 2 catei usturoi
  • zeama unei lamai
  • 1 lingurita chimen macinat
  • sare si piper
  • 1 lingurita rozmarin
  • 3 lingrui ulei de masline
  • 2 linguri tahini
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Hummus cu sfecla coapta in cuptor:

Spalam si curatam sfecla, apoi taiem in cubulete mai mici. Ungem cu ulei o tava in care asezam cubuletele de sfecla, presaram cu sare si rozmarin uscat si introducem in cuptor pentru 20 de minute.

Cand sfecla este coapta, lasam sa raceasca.

Deschidem conserva de naut si clatim bine cu apa rece.

Introducem nautul strecurat bine intr-un bol, adaugam sfecla coapta, sare, piperul, zeama lamai, chimenul, cateii de usturoi, tahini si o lingura de ulei de masline. Cu un blender, omogenizam pana amestecul devine cremos.

Servim cu legume proaspete si pita.

TIPS-URI

1

e bine sa scoatem bucatele de rozmarin din sfecla inainte de a se amesteca

Daca ti-a placut reteta noastra "Hummus cu sfecla coapta in cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă cu brânză - Cea mai rapidă și gustoasă rețetă

ieri la 10:53

Muschiulet de porc la cuptor, cu sos de smantana

de Caty 3

pe 29.10 la 20:42

Prajitura cu mere

de Caty 3

pe 29.10 la 13:55

Pastă de fasole cu avocado - Rețeta simplă de post

pe 29.10 la 13:15

Șnițel în crustă de pâine, cu salată - Rețeta simplă și savuroasă

pe 28.10 la 10:29

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1360 puncte

mihaelar63

203 puncte

Valclaudia

200 puncte

Sidy

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]