Hummus

de Satisfyyourcravings in Mancaruri de post, 1 Iul 2016 | 7790 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 400 grame naut hidratat (din conserva)
  • sare, piper
  • 1 lingurita tahini (pasta din susan)
  • 1 lingurita mix Ras el Hanout
  • 2 catei de usturoi
  • 3 linguri ulei de masline extra virgin
  • sucul de la 1 lamaie
  • paprika afumata
Portii: 8
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Hummus:

Se decojesc boabele de naut, optional, pentru o textura mai cremoasa. 

Se adauga in vasul unui blender impreuna cu Ras el Hanout, tahini, usturoiul decojit, sucul de lamaie, uleiul de masline, sare si piper.

Se transforma in pasta omogena, adaugand apa (in care a fost conservat nautul), daca este nevoie. 

Poate fi pastrat in frigider, in vas acoperit cu capac, sub strat de ulei de masline extra virgin si pudrat cu paprika afumata, pana la cateva zile. 

Delicios cu legume sau cu paine, grisine, omleta.

Daca ti-a placut reteta noastra "Hummus" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (16)

elucubratiiculinare 1

03.07.2016, 16:11

preferatul meu

VanessaAli 1

16.07.2016, 13:44

Foarte bun, ador hummus-ul!

RuxyRux 1

04.08.2016, 23:30

Il ador! Arata fabulos draga mea! Vin la masa!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort cu crema de fistic

pe 18.04 la 22:32

Pasta de fistic

pe 18.04 la 22:01

Ficăței cu smântână și mozzarella - Savoare și gust într-un preparat excelent

pe 17.04 la 16:22

Aripioare crocante ca la fast food - Rețeta simplă și irezistibil de gustoasă

pe 17.04 la 15:50

Pui cu spanac și sos de ciuperci cu smântână - Rețeta rapidă și savuroasă

pe 17.04 la 14:07

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1104 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

Rocsi

250 puncte

UrsanMihaela

107 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Hummus cu sfecla coapta in cuptor