Hribi si pulpe cu usturoi

de maria_claudia in Mancaruri cu carne, 10 Oct 2010 | 5393 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1kg de hribi proaspeti
  • 1/2 ceapa
  • usturoi
  • ulei
  • pulpe de pui
  • sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Hribi si pulpe cu usturoi:

Hribii curatati si spalati se fierb cu sare. Cand sunt fierti se clatesc cu apa rece si se strecoara. Se dau prin masina de tocat carne. Intr-o tigaie punem ulei, ceapa si 2 catei de usturoi tocate marunt, se adauga hribii si se calesc 10-15min. Pulpele de pui se fierb si se prajesc. Se serveste cu mamaliguta si cu mujdei de usturoi.

Daca ti-a placut reteta noastra "Hribi si pulpe cu usturoi" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (13)

Oana 1

11.10.2010, 21:27

Iamiii, vreau si eu!

iulianatanase 1

25.10.2010, 18:31

Vai de mine ce ai postat tu aicea...pai innebunim cu totul,imi lasa gura apa,bravissima!!!!

gaby_gabytza 1

30.09.2011, 08:27

foarte buuuun

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort cu crema de fistic - Deliciu fin si aromat

pe 18.04 la 22:32

Ficăței cu smântână și mozzarella - Savoare și gust într-un preparat excelent

pe 17.04 la 16:22

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2468 puncte

RODIMUR

2101 puncte

vasimur

191 puncte

Valclaudia

100 puncte

cristinutanicolita

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Piept de pui cu mustar la cuptor