Hamsii

de Panacris in Peste, 4 Apr 2013 | 5321 vizualizari

 

În fiecare an, irezistibile pe faleza mării. Am probat și eu, acasă! Sincer mai trebuie sa lucrez la rețetă!

 

INGREDIENTE

  • hamsii,
  • mălai 100 g,
  • făină albă de grâu 100 g,
  • ulei de floarea soarelui.
Portii: 12
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Hamsii:

Hamsiile mai mari se curăță de cap și mațe. Cele mici doar se spală bine sub jet de apă rece. Hamsiile se dau prin amestecul de făinoase (mălai si făină albă de grâu), apoi se prăjesc în ulei fierbinte. Se scot pe un șervet abosrbant.

Se servesc ca atare sau lângă o mămăliguță(fără sare!) și mujdei de usturoi! Important să aveți pe apropae o bere, spritz de vară sau apă din belșug!

Cei care au probleme cu tensiunea, ar fi bine să nu se apropie!!!!! Mai indicat e, celor  hipotensivi (cum sunt și eu de altfel;)))

Daca ti-a placut reteta noastra "Hamsii" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

911 puncte

vasimur

616 puncte

abstract01

500 puncte

mihaelar63

307 puncte

Caty

227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Peste prajit cu mamaliguta cu pasta de tomate, cu sos de capere