Gulas de vita

de - Andreea - in Vita, 25 Mai 2013 | 11065 vizualizari

 

Un fel de mancare tipic unguresc ...delicios si usor de preparat...

 

INGREDIENTE

  • 500 gr carne vita
  • 1 ceapa mare
  • 4 linguri ulei
  • 1 lingurita boia dulce
  • 2 catei usturoi
  • 2 morcovi
  • 5 cartofi mici
  • delikat
  • sare
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gulas de vita:

Intr-o tigaie pe foc,se pune uleiul si carnea taiata cuburi si se caleste bine pe ambele  parti.Adaugam ceapa tocata marunt si calim totul la foc mediu.

Se adauga boia si se amesteca cu o lingura de lemn.Se adauga usturoiul si se lasa sa prinda savoare citeva minute.

Se adauga sare,delikat si apa fierbinte cit sa acopere carnea.Circa 300 ml.Se acopera tigaia si se da la foc mic pentru circa 60 minute.Se adauga apa fierbinte daca este necesar.

Inainte cu 20 minute de finalizare se adauga morcovii taiati rondele si cartofii taiati cuburi.

Gulasul se serveste cald.

TIPS-URI

1

Pentru cei care iubesc :) mancarea picanta,se va folosi boia picanta .

Daca ti-a placut reteta noastra "Gulas de vita" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi noi, cu usturoi și parmezan - Garnitura plină de savoare și aromă

ieri la 10:32

Plăcintă cu iaurt și zmeură - Delicioasă și ușor de făcut

pe 20.05 la 10:36

Dovlecel la tigaie cu iaurt și sos de usturoi - Simplu, rapid și savuros

pe 19.05 la 10:43

Biscuiți fragezi cu unt și ciocolată – rețeta simplă pentru un desert de casă delicios

pe 16.05 la 15:38

TOP
utilizatori

RODIMUR

1193 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

215 puncte

Valclaudia

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Gulas de vita cu spatzle