Gulas

de katty in Vita, 14 Dec 2017 | 19687 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg carne de vita
  • 700 gr cartofi rosii mici
  • 2 cepe
  • 2 linguri pasta de ardei
  • sare
  • piper negru macinat
  • 2 foi de dafin
  • chimen
  • boia dulce
  • paprika iute afumata
  • 400 gr rosii pasate
  • 1 lingura untura
  • patrunjel verde
Portii: 8
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gulas:

Taiem carnea de vita cuburi mai mari.

Intr-un tuci punem la incins untura. Adaugam carnea de vita si amestecam ocazional pana se albeste bine pe toate partile. Punem ceapa tocata fin si amestecam ocazional pana ceapa se inmoaie. Punem usturoiul, chimenul,  pasta de ardei, foile de dafin, amestecam si apoi  acoperim cu apa calda. Fierbem cat este nevoie la foc mic pana carnea se inmoaie. Daca este nevoie, mai completam cu apa calda. Cand carnea s-a inmuiat, adaugam cartofii curatati, taiati in bucati mai mici, rosiile pasate, sare, piper, boiaua dulce si paprika iute si afumata. Mai fierbem pana sosul se ingroasa. Daca dorim, putem lasa zeama mai subtire. Servim mancarea cu patrunjel verde tocat presarat deasupra.

Daca ti-a placut reteta noastra "Gulas" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă cu iaurt și zmeură - Delicioasă și ușor de făcut

ieri la 10:36

Dovlecel la tigaie cu iaurt și sos de usturoi - Simplu, rapid și savuros

pe 19.05 la 10:43

Biscuiți fragezi cu unt și ciocolată – rețeta simplă pentru un desert de casă delicios

pe 16.05 la 15:38

Prăjitura însiropată, cu griș și nucă - Desert pufos și aromat

pe 16.05 la 15:23

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

1193 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

215 puncte

Valclaudia

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Gulas unguresc cu carne de vitel