Grisine cu ierburi aromate

de Anett in Aperitive / Garnituri, 7 Ian 2017 | 5093 vizualizari

 

Bunatati pentru colindatori! :)

 

INGREDIENTE

  • 500 gr faina (din care 250 gr faina integrala)
  • jumatate cub de drojdie
  • 1 lingurita sare
  • 1.25 dl iaurt
  • 2 lingurite ierburi aromate ( oregano, tarhon, cimbru, pudra chilli)
  • 1 dl ulei de masline
  • 1.25 dl apa (calda)
  • 50 gr cascaval ras
Portii: 12
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Grisine cu ierburi aromate:

In apa calda, se amesteca drojdia si se lasa sa se odihneasca.

Intr-un bol mare, amestecam faina, drojdia, uleiul, cascavalul, iaurtul si ierburile aromate, framantam bine pentru cateva minute, apoi presaram aluatul cu faina si acoperim cu un prosop si lasam la dospit pentru o ora.

Dupa ce aluatul a crescut, impartim in 4 mingiute egale. Luam una dintre ele si cu un sucitor, intindem aluatul si taiem fasii de grisine.

Le asezam intr-o tava acoperita cu hartie de copt si le introducem in cuptorul bine incins, pentru 10-15 minute.

Daca ti-a placut reteta noastra "Grisine cu ierburi aromate" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (19)

Bucataras Diana 1

08.01.2017, 09:19

Cred ca sunt tare bune. Chiar ieri imi spunea sotul ca a vazut o reteta de sticksuri si sa facem si noi

dantes 1

08.01.2017, 10:21

Bune!

oanapl 1

25.01.2017, 17:04

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Crostini cu ciuperci - Gustarea crocantă plină de savoare

ieri la 08:45

Brioșe cu măsline și brânzeturi - Aperitivul super gustos și rapid

pe 16.06 la 09:24

Bruschete cu ceapă caramelizată și feta - Gustarea delicioasă care te cucerește

pe 13.06 la 18:21

Cremșnit fraged - Rețeta delicioasă și ușor de făcut

pe 13.06 la 11:01

Paste cu ciuperci și parmezan - Rețeta gustoasă și rapidă

pe 13.06 la 08:32

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

1117 puncte

Rocsi

528 puncte

vasimur

183 puncte

mihaelar63

100 puncte

abstract01

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv saratele cu cascaval