Gratin de conopida si jambon

de Ligia Bxl in Aperitive / Garnituri, 27 Ian 2011 | 6652 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 conopida
  • 4 felii de jambon
  • 200 gr de frisca lichida neindulcita
  • 100 ml de lapte
  • 40 gr de faina
  • 40 gr de unt
  • 150 de cascaval ras
  • sare,piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gratin de conopida si jambon:

Conopida se rupe in bucati se spala si se fierbe 20 minute. Intr-o craticiora se topeste untul, apoi se adauga faina, se amesteca bine cu telul, apoi se adauga cate putin lapte si frisca lichida. Se fierbe pana se ingroasa, se sareaza si se pipereaza dupa gust. Jambonul se taie marunt si se pune peste crema obtinuta. Conopida fiarta se pune intr-un vas ptr gratin si peste se pune crema iar pe deasupra cascavalul ras. Se da la cuptor timp de 30 de minute sa se rumeneasca pe deasupra.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Gratin de conopida si jambon" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți din 3 ingrediente - Super rapizi și delicioși

ieri la 17:01

Pui cu ciuperci și sos de smântână cu mărar - Rețeta ușoară și savuroasă

pe 06.11 la 11:14

Pâinici fără frământare - Super simple și gustoase

pe 05.11 la 11:02

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Caty

2247 puncte

Bucataras Anca

500 puncte

Rocsi

452 puncte

Sidy

106 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]